Våra hus

Bostadsrättsföreningen är belägen i utkanten av Stehag i den del som i folkmun kallas "Spissen". Föreningen har 30 lägenheter fördelade på 2 rok, 3 rok och 4 rok. 4 rok finns i 1-planshus eller 1,5-planshus, övriga enbart som 1-planshus. Till varje lägenhet hör en trädgård och carport med förråd.

När det gäller TV så finns endast grundutbudet i det digitala marknätet. Varje hushåll bestämmer själv vilken TV-leverantör man vill ha. Bredband i föreningens regi finns inte utan det är upp till var och en att välja.

På området finns en parkering avsedd för besökare till de boende samt en lekplats.

I närheten finns förskola och grundskola upp till skolår 6. Det finns även matbutik, bykrog/pizzeria, blomsterhandel, byggmarknad och frisörsalong.

För pendlande finns såväl buss som pågatåg.