Våra hus

Bostadsrättsföreningen är belägen i utkanten av Stehag i den del som i folkmun kallas "Spissen". Föreningen har 30 lägenheter fördelade på 2 rok, 3 rok och 4 rok. 4 rok finns i 1-planshus eller 1,5-planshus, övriga enbart som 1-planshus. Till varje lägenhet hör en trädgård och carport med förråd.

Föreningen har ett eget nätverk för att ta emot TV via antenn (dvs en "gemensam" TV-antenn), där marknätets fria kanaler finns (SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen, TV4, TV6 och TV Finland). På grund av växande svårigheter att reparera vårt åldrade nät (och därmed ökande kostnader), så har styrelsen beslutat att vid årsmötet 2020 föreslå att föreningen ska sluta att underhålla nätet. Det kan därför vara klokt att redan nu avstå från att binda upp sig på några längre abonnemang vilka kräver tillgång till en TV-antenn.

Bredband 1000/1000 Mbit (via Stehags fiber och OWNIT) ingår i föreningsavgiften. Fibern möjliggör ett flertal olika lösningar för kabel-TV.

På området finns en parkering avsedd för besökare till de boende, samt en av föreningen ägd lekplats.

I närheten finns förskola och grundskola upp till skolår 6. Det finns även matbutik, bykrog/pizzeria, blomsterhandel, byggmarknad och frisörsalong.

För pendlande finns såväl buss som pågatåg.